HAVELSAN Genel Müdürü Nacar, Yetenek Yönetimi Zirvesi’nde konuştu

Ankara’da T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Savunma Sanayii Akademi tarafından gerçekleştirilen Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nin 7. ve son oturumunda Türk savunma sanayiinin önde gelen firmalarının genel müdürleri insan kaynakları yönetiminde izledikleri stratejileri ve yol haritalarını anlattı.

HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar da bu oturumda katılımcılara hitap etti.

“Liderlerin Yetenek Yönetimi Ajandası” isimli bu oturumda Nacar, yetenek yönetimi alanında HAVELSAN’ın çalışmalarını anlattı.

İNSAN SEBEP, TEKNOLOJİ SONUÇTUR

Nacar gerçekleştirdiği konuşmada, “Savunma sanayimizin bugünlere gelmesinde insan sebep, teknoloji sonuçtur. Sebebin sonucu tetiklediği, sonucun sebebi teşvik ettiği bu anlamlı döngü ne kadar uyumlu olursa, ülkemizin geleceği o kadar aydınlık olacaktır.” dedi.

HAVELSAN’ın insan kaynakları yönetiminde izlenen stratejileri anlatan Nacar, “Kurumlara doğru yeteneği kazandırmak kadar, yeteneği Kurumlara doğru şekilde kazandırmak da önemlidir. Bu, çok iyi bir yetenek ve yetkinlik yönetimi ile çevik İK yönetim modeli ile mümkündür.” ifadelerini kullandı.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş’ın da katıldığı Zirve’de, Görgün tarafından Nacar’a, HAVELSAN’ın zirveye katkıları nedeniyle plaket takdimi yapıldı.

Yorum yapın