MKE представляє на SOFEX 2024 понад 40 продуктів

Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. (MKE) демонструє свою продукцію та можливості на конференції та виставці Сил спецоперацій (SOFEX), яка проходила в Акабі, Йорданія, з 2 по 5 вересня 2024 року.

У рамках виставки MKE зустрічав своїх відвідувачів на стенді, щоб додати нові проекти до тих, які компанія реалізує з країнами Близького Сходу, і представити виробництво зброї та боєприпасів, яким віддають перевагу підрозділи спеціальних операцій.

MKE бере участь у SOFEX із широким асортиментом із понад 40 продуктів. Ця продукція включає сімейства піхотної зброї та боєприпасів різного діаметру та калібру, а також важке озброєння, боєприпаси до важкої зброї, авіаційні бомби та боєприпаси для безпілотних літальних апаратів.

MKE, яка прискорює проекти встановлення лінії під ключ, що охоплює етапи проектування, встановлення та виробництва, проведе зустрічі з компетентними органами різних країн у регіоні, щоб додати нові до проекту лінії виробництва боєприпасів для стрілецької зброї в Йорданії, який наближається до завершення.

Залишити коментар