SDT підписала нову угоду про співпрацю в Йорданії

Виставка оборонної промисловості SOFEX 2024, що відбулася в Акабі, Йорданія, стала місцем важливої ​​співпраці. SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş. - одна з провідних компаній оборонної промисловості Туреччини. Угоду про стратегічне співробітництво в галузі оборонних технологій було підписано між (SDT) і Бюро дизайну та розвитку Йорданії (JODDB) Міністерства оборони Йорданії.

Угоду від імені SDT підписав генеральний директор Омер Коркут. У цьому контексті будуть розроблені спільні проекти в таких сферах, як системи моделювання, навчальні модулі ACMI, системи радіочастотних перешкод, рішення супутникових наземних станцій нового покоління та системи зв’язку.

У своєму інтерв’ю для Defense Here генеральний директор SDT Омер Коркут підкреслив, що Йорданія є ринком стратегічного значення для компанії. Коркут також заявив, що вони відвідали Єгипетський авіаційно-космічний ярмарок, який проходив у Єгипті одночасно з SOFEX, і зазначив, що вони прагнуть укласти нові угоди на ринку Північної Африки.

SOFEX 2024, який завершився сьогодні, об’єднав регіональних і міжнародних представників оборонної промисловості та проклав шлях до важливої ​​співпраці для підвищення безпеки та обороноздатності.

 

Залишити коментар