TUALCOM відкрив офіс у США

TUALCOM, турецька компанія оборонної промисловості, що працює в Анкарі, відкрила офіс у США після Великобританії.

TUALCOM поділився в соціальних мережах повідомленням щодо розвитку подій із заголовком «Наша подорож продовжується!», повідомлення містить наступне: «Ми дуже раді поділитися відкриттям нашого офісу в США! Ця розробка є великим кроком вперед у нашому прагненні бути піонером у радіочастотних і комунікаційних технологіях. Завдяки нашому офісу в США ми не лише розширюємо сферу впливу, але й одночасно зміцнюємо наші інноваційні, дизайнерські та виробничі можливості для безпечнішого майбутнього. Залишайтеся з нами!»

TUALCOM

Заснована в 2013 році, компанія TUALCOM запропонувала турецькій оборонній промисловості понад тридцять національних продуктів у сферах радіочастотної передачі даних, телеметрії, радіонавігації та електронної боротьби.

Незважаючи на те, що найбільш важливим асортиментом продукції компанії є системи «Anti-Jam GNSS», які захищають системи позиціонування на платформах від радіоелектронної боротьби, вона також має багато продуктів у сфері радіочастотних технологій.

Anti-Jam GNSS виробництва TUALCOM активно використовується в системі з багатьма платформами, такими як БПЛА Bayraktar TB2, БПЛА AKINCI, Комплект точного наведення і ракета TRG-300.

Залишити коментар