IDEF 2025’in kurumsal tanıtım videosu yayınlandı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, KFA Fuarcılık A.Ş. organizatörlüğünde 22-27 Temmuz 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek savunma sanayii fuarı IDEF 2025’in kurumsal tanıtım videosu IDEF’in sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

IDEF videolu paylaşımında  “Savunma sanayii aktörlerini, en son teknoloji ürünlerini ve yenilikçi stratejileri bir araya getiren IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, 22-27 Temmuz 2025 tarihlerinde İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak. Yeni konsepti ve bütünleşik fuar alanıyla IDEF 2025; açılış töreni, görüşmeler platformu, kara araçları deneyim alanı, gemi ziyaretleri, savunma teknolojileri sergi alanları ve geleceğin yenilikçi projelerine odaklanan etkinlikler ile savunma sanayii sektöründe fark yaratacak bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.” ifadelerine yer verdi.

Savunma ve güvenlik alanlarında önemli bir tanıtım, pazarlama ve işbirliği platformu haline gelen fuarda; zırhlı muharebe araçları, taktik zırhlı araçlar, insansız kara, hava ve deniz araçları, silah sistemleri, roketler, uzun menzilli tank savar füze sistemleri, piyade silahları, askeri simülatörler, elektronik harp çözümleri, güç grupları ve patlayıcı madde imha ekipmanları gibi birçok ürün sergilenecek.

Yorum yapın