TUALCOM, ABD’de ofis açtı

Ankara’da faaliyet yürüten Türk savunma sanayii şirketi TUALCOM, Birleşik Krallık’tan sonra ABD’de ofis açtı.

TUALCOM, “Yolculuğumuz Devam Ediyor!” mesajıyla duyurduğu gelişmeyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “ABD ofisimizin açılışını paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Bu gelişme, RF ve iletişim teknolojisi alanında öncü olma taahhüdümüz doğrultusunda büyük bir adımı temsil etmektedir. ABD ofisimiz ile sadece etki alanımızı genişletmekle kalmıyor, eş zamanlı olarak, daha güvenli bir gelecek için, inovasyon, tasarım ve üretim yeteneklerimizi de güçlendiriyoruz. Bizi izlemeye devam edin!” ifadelerine yer verdi.

TUALCOM

2013 yılında kurulan TUALCOM, RF Data Link, Telemetri, Radyo Navigasyon ve Elektronik Harp alanlarında otuzu aşkın milli ürünü Türk savunma sanayinin hizmetine sundu.

Şirketin en kritik ürün gamı platformlarda bulunan konumlandırma sistemlerini, elektronik harbe karşı koruyan “Anti-Jam GNSS” sistemleri olmakla beraber, RF teknolojileri alanında birçok ürünü bulunuyor.

TUALCOM üretimi Anti-Jam GNSS’ler; Bayraktar TB2 SİHA, AKINCI TİHA, Hassas Güdüm Kiti ve TRG-300 Füzesi gibi birçok platform ile sistemde aktif olarak kullanılıyor.

Yorum yapın