Першим міжнародним користувачем BOYGA стала країна з африканського континенту

Здійснено перший експорт до країни африканського континенту BOYGA, гвинтокрилого безпілотного літального апарату (БПЛА) з мінометними боєприпасами, розробленого STM за допомогою національних ресурсів і відіграючого активну роль у боротьбі з тероризмом.

Контракт на перший експорт БПЛА BOYGA, що скидає боєприпаси, підписано, поставки будуть завершені у 2024 році. Таким чином, першим міжнародним користувачем BOYGA після Туреччини стала країна з африканського континенту.

BOYGA, який надійшов на озброєння ЗС Туреччини у 2022 році, бере активну участь у боротьбі з тероризмом, транскордонних операціях та міжнародних навчаннях. Нещодавно BOYGA брав участь у навчаннях EFES-2024 і з повною влучністю вразив поставлені цілі.

BOYGA, член сімейства тактичних міні-БПЛА STM, доставляє налаштовані 81-мм мінометні боєприпаси до цілі з повною точністю завдяки вдосконаленому алгоритму балістичної оцінки. BOYGA, який можна ефективно використовувати в боротьбі з тероризмом і асиметричною війною, має 30-хвилинний ефірний час з мінометними боєприпасами. Платформа BOYGA, яка може досягати максимальної висоти польоту 3000 метрів (MSL), може працювати на відстані 10 кілометрів і, маючи вагу 17 кг, може переноситися одним солдатом. Системна інтеграція боєприпасів здійснюється спільно з МКЕ.

Першим міжнародним користувачем BOYGA стала країна з африканського континенту

Залишити коментар