Reximex şirketinin yarı otomatik tabancası TRX9, MKE'de satışa çıktı

ANKARA (DEFENSEHERE) - Konya'da faaliyet yürüten Reximex şirketi tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen yarı otomatik tabanca TRX9, MKE'nin sitesinde satışa çıktı.

Tabancanın siyah modeli MKE silah satış noktalarında 9 bin 500 liraya alıcısını beklerken, farklı renk seçeneklerine ait ürünler ise 10 bin liradan satışa sunuldu.

Tabancayı satın almak için tıklayınız: Reximex TRX9

Her iki elle de kullanıma uygun

Reximex şirketi, tabanca dünyasına yenilik getirmeye hazırlanıyor. Piyasanın en yeni ürünü TRX9'u üstün özellikleriyle kullanıcılarına sunan şirket, bu adımı ile tabanca dünyasında dikkatleri üzerine çekecek.

Her iki elle de kullanıma uygun olan tabanca, kızak düşürme mandalına ve yönü solak pozisyonda atış yapan atıcılar için yönü değiştirilebilir şarjör düşürme mandalıyla kolaylık sağlıyor.

Kolay sökülüp, takılabilir bir ürün olan yarı otomatik tabanca TRX9, 9x19 mm kalibrede ve 113 mm namlu uzunluğunda üretildi.

TRX9, 2 adet 15 mermi kapasiteli metal şarjör ile satışa sunuldu. Şarjörsüz ağırlığı 696 gram olan tabanca, iğne kurulu göstergesi, tetik emniyeti ve fişek yatağı dolu göstergesi ile son kullanıcının atış esnasında daima güvenliğini ön planda tutuyor. Yine kızağın üstündeki Red-dot montajına uygun kapak ile de son kullanıcısını düşünen bir ürün olduğunu gösteriyor.

Reximex

Konya Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet yürüten Reximex, 2015 yılında ticari hayatına başladı.

Yüzde yüz yerli ve milli sermayeye sahip olan şirket, 80'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdi.

Şirket, 12 bin metrekare alana sahip fabrikasında Havalı Hedef Tüfeği, Yivsiz Av Tüfeği (Süper Poze - Y. Oto ve Pompalı), Yivli Setli Tabanca ve yine muhtelif çapta Yivli Bolt Action Tüfekler geliştiriyor.

100'ü aşkın personeli ve daima gelişime açık genç ve dinamik yapısı ile Reximex, dünyanın en iyi ateşli silah imalatçısı olma hedefinde her geçen gün adım adım ilerliyor.

Reximex şirketinin yarı otomatik tabancası TRX9, MKE'de satışa çıktı

Yorum yapın