SSB Başkanı Görgün'den HAB'da bulunan savunma sanayii firmalarına ziyaret

ANKARA (DEFENSEHERE) - Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve beraberindeki heyet, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (HAB) bulunan savunma sanayii firmalarından MFK Makina ve VOLO Kompozit'i ziyaret etti.

Görgün, şirketlerin üretim hattını ve çalışmalarını yakından inceleyerek, projeler hakkında bilgi aldı.

Görgün X hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"HAB ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün HAB ziyaretlerimiz kapsamında, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan savunma sanayii firmalarımızdan MFK Makina ve VOLO Kompozit’i ziyaret ettik.

Şirketlerimizin üretim bandını, projelerini ve çalışmalarını yakından inceleme imkanı buldum.

Bizleri misafir ettikleri, çalışmaları hakkında bilgi verdikleri için şirketlerimize ve kıymetli personellerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Gün geçtikte sayısı ve imkanları daha da artan, çalışmaları daha da çeşitlenen savunma sanayii firmalarımız sayesinde, Türk savunması her gün bir önceki günden daha da güçlü…

“Güçlenen Türkiye’nin Yükselen Yıldızı” olan savunma sanayiimizin tam bağımsızlığı ve teknolojik üstünlüğü için emek veren tüm firmalarımızı önemsiyor ve destekliyoruz."

MFK Makina, savunma, havacılık, otomotiv ve enerji sektörlerine; kalıp, fikstür, alt parça üretimi ve tasarımı konularında hizmet veriyor.

VOLO Kompozit, savunma ve havacılık sanayiinde; saydamlar (uçak ve helikopter camları), yapısal kompozit parçalar ve random konularında çalışmalar yürütüyor.

Yorum yapın