TAAC Havacılık Teknolojileri підписала свій перший міжнародний контракт

Компанія TAAC Havacılık Teknolojileri, яка розробляє шасі та підсистеми для повітряних платформ Туреччини, особливо для національних бойових літаків KAAN і HÜRJET, підписала свій перший закордонний контракт з EDGE Group (ADASI), групою оборонних і авіаційних компаній, розташованих в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Компанія TAAC Havacılık Teknolojileri, заснована в 2019 році в партнерстві з TUSAŞ та Altınay Savunma Teknolojileri, зробила стратегічний крок до того, щоб стати одним із провідних гравців на світовому ринку з метою зменшення зовнішньої залежності в оборонному та авіаційному секторах і збільшення національної потужності.

Компанія TAAC, яка розробляє виконавчі механізми систем керування польотом, шасі та критичні тестові системи на місцевому та національному рівнях, зробила важливий експортний крок, підписавши контракт з EDGE Group. TAAC прагне зробити національний внесок і збільшити свій глобальний вплив, експортуючи продукцію, розроблену та вироблену за допомогою турецької техніки, за кордон.

У своїй оцінці з цього приводу генеральний директор TAAC Еніс Ата сказав наступне: «Початок проекту, який ми підписали з EDGE Group, також підтвердить цінність бренду TAAC у всьому світі, особливо на Близькому Сході. У найближчий період, продовжуючи бути центром рішень щодо унікальних платформ нашої країни, TAAC продовжуватиме зростати відповідно до своїх можливостей, що постійно збільшуються. Ми прагнемо зміцнити нашу позицію в глобальному масштабі шляхом збільшення нашої частки експорту».

Експерт з розробки шасі

Діючи з почуттям відповідальності, координуючи та керуючи своїми зацікавленими сторонами в кожній галузі від виробництва до проектування, від кваліфікації до аналізу, TAAC продовжує розвиватися, розширюючи свою діяльність за кордоном завдяки знанням і досвіду, отриманим у процесі розробки продукту для унікальної турецької авіа платформи. TAAC, який займає важливу позицію в розробці продуктів і систем завдяки поєднанню сфери досвіду Altınay і потужності TUSAŞ, не тільки сприятиме експорту в цей сектор завдяки іноземній співпраці, але також продемонструє досвід Туреччини в розробці шасі в глобальному масштабі.

Звертаючи увагу на позицію Туреччини в розробці шасі, Ата сказав: «Туреччина є однією з небагатьох країн, які можуть розробити винищувач п’ятого покоління. Наша країна є однією з рідкісних країн, яка має можливість розробити шасі для платформи такого масштабу. Як TAAC, ми пропонуємо рішення, які ми розробили на місцевому та національному рівнях, для глобального ринку, реалізувавши нашу першу міжнародну співпрацю, ми зробили важливий крок і для нашої країни, і для галузі. Таким чином ми збільшимо наш вплив, просунувши нашу країну далі в галузі розробки шасі».

Залишити коментар